Att resa är livets krydda!

Jag har en kollega som inte gillar att se på "När & fjärran" i TV4. Varför? Jo, han klarar inte av att se resmål som han ändå aldrig kommer till...
Så har jag aldrig någonsin tänkt. Jag har haft drömmar om olika platser i världen ända sedan jag var liten. När jag var 12 var min högsta önskan att komma till USA. Jag fick inte möjlighet att åka förrän jag var 25. Men jag kom dit och jag lät inte något stoppa mig.Annars var det när jag var 23 som jag började planera för alla resmål jag ville till och underde närmaste åren därefter reste jag till dem alla.
Sedan lockades jag av en Working Holiday-vistelse i Australien. I flera år tvekade jag om jag ville åka från Sverige ett år helt själv. Försökte få någon att resa med mig, men det gick inte och till slut beslöt jag mig för att åka i alla fall; jag kunde ju inte låta möjligheten bara försvinna. Samtidigt tänkte jag göra ett varv runt Jorden och besöka andra drömresmål. 2004-2005 fullbordades min Jorden runt-resa. Det är den den här webbsidan handlar om.

Marie
Mina övriga resor finns på www.worldofmarie.com/reseguide