Fakta Marie

Fakta Andreas

Född: 7 augusti 1978 i Malmö
Uppvuxen i: Bunkeflostrand
Utbildning: Webdesign, turismkoordinator
Yrke: Passagerarassistent på Köpenhamns flygplats
Intressen: Resa, slalom, bada, webdesign, foto, ishockey, ridning
Född: 7 februari 1979 i Lund
Uppvuxen i: Hofterup, Kävlinge och Bunkeflostrand
Utbildning: Högskoleingenjör, Malmö Högskola
Yrke: Project manager på Safegate International
Intressen: Löpning, padel, golf, ishockey, bada, resa, slalom, whisky
Vår historia
Andreas hittade Marie på Internetsidan Passagen Dejting i mars 2009. Det visade sig att vi bodde på granngårdarna 200 m ifrån varandra på Lindeborg i Malmö - i samma typ av lägenhet.
Vi bestämde träff den 12 april och gick en runda i närområdet och upptäckte att vi hade massor gemensamt. Vi har båda bott i Bunkeflostrand och gått på Ängslättskolan och Borgarskolan, har gemensamma bekanta, liknande intressen och jobbar båda med i flygplatsbranschen. Vi trivdes i varandras sällskap direkt och blev ett par en månad senare.
I november åkte vi på vår första utlandsresa som gick till Barcelona. I januari 2010 började vi titta efter gemensamt boende, helst ett hus. Att flytta ihop i en av lägenheterna var inget alternativ eftersom vi hade så mycket saker. Vi ville helst bo i Bunkeflostrand, eller någonstans med cykelavstånd till Hyllie station. I augusti hittade vi flera hus vi var intresserade av och så började vi buda på det som var bäst, ett tvåplanshus från 2006 i Bunkeflostrand. Det blev vårt till slut - även om det kostade mer än vi tänkt från början. Vi sålde våra lägenheter och i december flyttade vi in!

Vi njuter av livet i huset och på våra resor runt om i världen. På somrarna hänger vi på stranden så ofta vi kan och på vintrarna åker vi gärna slalom eller tittar på Malmö Redhawks.
Många drömmar har infriats, men vi drömmer fortfarande om en pool, en resa till Bora Bora i Franska Polynesien (Marie) och flygcertifikat (Andreas).

Vi förlovade oss på vår resa till Singapore och Australien i augusti 2013. Planeringen startade sedan direkt efter hemkomsten för bröllop inom ett år ska det vara!