Ulf Petersson Maries far. Fd platschef på Berendsen, numera pensionär. Från Nya Bellevue, Malmö och bor i Bunkeflostrand sedan 1975. Gillar att resa och att åka ut med båten.  
Lena Petersson Maries mor. Fd läkaresekreterare, numera pensionär. Från Rosenvång, Malmö och bor i Bunkeflostrand sedan 1975. Gillar golf och resor.  
Jörgen Petersson Maries storebror. Är 44 år och jobbar som gjuterichef på Sandvik AB i Svedala. Bor i vår fars barndomshem på Nya Bellevue, Malmö. Gillar skidåkning och är duktig på husrenovering.  
Liselotte Petersson Jörgens fru. Är 42 år och jobbar som socionom. Uppvuxen i Tygelsjö med två systrar.  
Charlotte Ohlsson Maries storasyster. Är 40 år och har eget företag i reklambranschen. Bor på Djupadal, Malmö. Intressen är bl.a. golf, löpning, husrenovering och åka till lägenheten i Spanien.  
Robert Ohlsson Charlottes man och Andreas padelpartner. Är 54 år och uppvuxen i Malmö. Delägare i Flink Reklam som säljer reklamprodukter till företag. Gillar sport, i synnerhet golf och padel.  
Mathias Petersson Maries brorson. Är 19 år och går på naturvetenskapliga programmet på Pauliskolan. Gillar friluftsliv.  
Fredrik Petersson Maries brorson. Fyller 17 år och går på Malmö Borgarskola. Största intressen är amerikansk fotboll och musik.  
Josefin Petersson Maries brorsdotter. Fyller 12 år och går i femman på Mellanhedsskolan. Spelar amerikansk fotboll.  
Jonatan Ohlsson Maries systerson. Fyller 9 år och går i tvåan på Djupadalsskolan.  
Tommy Olsson Maries morbror. Ekonom, numera pensionär. Uppvuxen och boende på Rosenvång, Malmö. Gillar resor och har en fantastisk trädgård.  
Gunilla Stålrup Tommys sambo. Pensionär. Uppvuxen i Malmö.  
Jessica Stålrup Gunillas dotter. Är 43 år, jobbar som rekryterare på Region Skåne och bor i Gamla Staden, Malmö. Även utbildad make up-artist.  
Katarina Nilsson Maries väninna sedan 1993. 33 år och jobbar som frisör. Uppvuxen i Arlöv och bor på en gård utanför Svedala med sambo och hunden Disa.  
Magnus Ljung Katarinas sambo. 43 år och uppvuxen i Arrie. Jobbar som produktionstekniker på Sandvik AB i Svedala. Jägare och trummis i bandet K.R.A.M.  
Linda Henryson Maries väninna sedan 1994. 35 år och nyutbildad specialpedagog. Jobbar på förskola. Uppvuxen i Staffanstorp och bor i Kävlinge med man och de två barnen Elin och Anton.  
Peter Henryson Lindas man. 33 år och kyrkovaktmästare. Utbildad inom trädgårdsskötsel och uppvuxen i Ängelholm.  
Annika Ingvarsson Maries väninna sedan 1994. 35 år och född samma dag och på samma sjukhus som Andreas. Umgicks några gånger som nyfödda. Uppvuxen i Staffanstorp och barndomsvän med Linda. Bor i Hässleberga utanför Genarp med fästman och två hundar. Arbetar som biomedicinsk analytiker och doktorerar. Har agility som största fritidsintresse.  
Niklas Persson Annikas fästman. 37 år och uppvuxen i Fjällbacka, Bohuslän. Jobbar som flygmekaniker på TUI Fly Nordic på Sturup och Kastrup.  
Mikael Andersson Maries vän sedan 1998. 34 år, civilingenjör och jobbar med energi på Sweco i Stockholm. Uppvuxen i Staffanstorp och barndomsvän med Linda och Annika. Bor i Vasastan, Stockholm, med italienaren Amedeo.  
Linda R Maries väninna sedan 2004. Reskompis i Australien och Nya Zeeland under drygt 7 månader. 36 år och uppvuxen i Staffanstorp. Bor i centrala Malmö och jobbar som lägenhetsuthyrare i Bunkeflostrand.  
Martin Ståhl Maries vän sedan 2005. Reskompis i Australien under en dryg månad. 34 år, uppvuxen i Bunkeflostrand och klasskompis med Andreas i mellanstadiet. Jobbar som IT-konsult inom webbutveckling i Malmö och bor i Bunkeflostrand med fru, sonen Wilhelm, hund och katt.  
Sara Ståhl Martins fru. 35 år och uppvuxen i Köping. Socionom och försäkringsutredare på Försäkringskassan.  

 

Birgitta Hambert Andreas mor. Deltidspensionär och företagsjuks-sköterska. Uppvuxen i Sundsvall, men Skåne-bo sedan 1965. Bor idag på Lindeborg, Malmö.
 
D Bergqvist Andreas far.  
Annette Kohnert Andreas storasyster. Är 47 år och jobbar som electrical designer och bokförare på familjeföretaget. Uppvuxen i Linköping och Kävlinge och bor sedan 1996 i Colorado Springs, USA.  
Michael Kohnert Annettes man. Är 57 år och driver Kohnert Electrical Engineers. Uppvuxen och boende i Colorado, USA.  
Annika Bergqvist Carlsson Andreas storasyster. Är 45 år, civilekonom och business & partner manager på Sony Mobile Communications. Uppvuxen i Linköping och Kävlinge och bor i Lund.  
Torbjörn Carlsson Annikas man. Är 43 år, civilekonom och uppvuxen i Lund. F.d. elithandbollsspelare. Jobbar med compensation & benefits på Baxter Gambro i Lund.  
Albin Carlsson Andreas systerson. Är 15 år och går i åttan på Järnåkraskolan i Lund. Spelar handboll.  
Malva Carlsson Andreas systerdotter. Fyller 11 år och går i fyran på Järnåkraskolan i Lund. Dansar och spelar handboll.  
Hannes Carlsson Andreas systerson som är 6 år.  
Johan Bergqvist Andreas halvbror. Är 28 år och bor i Malmö. Studerar till civilingenjör i kemi i Lund. Fotograferar gärna på fritiden.  
K Bergqvist Andreas fars fru.  
Khent Holmgren Andreas farbror. Entreprenör och driver företag för fastighetsskötsel. Uppvuxen i Stockholm och bor vid kalkbrottet i Limhamn.  
Gun Holmgren Khents fru. Jobbar med ekonomi på Lantmännen i Malmö. Uppvuxen i Stockholm.  
Catrin Olsson Andreas kusin. 29 år och jobbar på Ingelsta Kalkon utanför Tomelilla. Uppvuxen i Borrby och bor i Tomelilla med sonen Linus.  
Malin Holmgren Andreas kusin. 24 år och jobbar som restaurangchef på Burger King. Uppvuxen i Borrby och bor på Eriksfält, Malmö.  
Erik Bengtsson Andreas vän och träningspartner sedan 2009. 29 år och jobbar som revisor på Skatteverket. Uppvuxen i Kristianstad och bor i Yngsjö och på Ribersborg i Malmö.  
Daniel Grip Andreas vän från Malmö Högskola 2004-07. 30 år, dataingenjör och jobbar på ett företag som gör bildskärmar. Uppvuxen i Västra Klagstorp och bor i Vellinge.  
Jessica Thern Daniels sambo. 26 år och uppvuxen i Höllviken. Nybliven civilekonom och jobbar på hotell.  
Markus Nilsson Andreas vän från Malmö Högskola 2004-07. 35 år och jobbar med LED-skärmar på företag i Arlöv. Uppvuxen i Höör och bor på gård utanför Skurup. Håller på med bl.a. bilracing på fritiden.  
Mette Knutsson Markus sambo. 33 år och jobbar i sin systers klädbutik på gård i Törringe. Rider och är delägare i hästar.  
Angelica Hren Vän till Andreas familj. 43 år och uppvuxen och boende i Arlöv. Jobbar som förskollärare i Arlöv.  
Rikard Skarp Andreas vän, padelpartner och kollega från Safegate. Kommer från Helsingborg, är 34 år och bor på Dammfri i Malmö.  
Isabella Wallenmark Rikards flickvän. 25 år och uppvuxen i Höganäs. Bor i Malmö och arbetar som fotograf och fotoredigerare.